Parasol

Solero parasol

Met een parasol van Solero weet u zeker dat u iets goeds in huis heeft.
Ze worden uitsluitend verkocht via de gespecialiseerde zonweringbedrijven en staan garant voor kwaliteit.
Een Solero parasol straalt van nature. Het is een innovatieve parasol op zonne-energie. Solero komt als eerste in de Benelux met de Cantate en Teatro, kwaliteitsparasols op zonne-energie.
Solero heeft nu ook horeca parasols met een oppervlakte van 100 m2.
Hieronder een greep uit de collectie van Solero

Teatro

Teatro

De Teatro heeft een doorsnede van 270 cm en het solide frame van de solero Teatro is van aluminium. De poedercoating is chique zilver. U heeft de keuze uit een aantal fraaie doekkleuren. Het doek is van een degelijke zware kwaliteit en elke draad is afzonderlijk gekleurd vóór het weven! U draait de Teatro in slechts enkele seconden open en dicht.

En de parasol laat zich heel gemakkelijk vervoeren. De Teatro is dan ook een graag geziene gast op de camping. Maar vooral  in uw tuin zal hij u uitstekend van dienst zijn.

U kunt hier de brochure downloaden van de Teatro in PDF formaat.

Patio

Patio

De Solero Patio is leverbaar in de afmeting 300 x 300 cm vierkant.U wilt sfeer en uitstraling op uw terras? Thuis of in de horeca? Dan kiest u voor de Solero Patio. Leverbaar met een chique zilverkleurig frame.

De Solero Patio heeft een stevig frame met een mastdiameter van 50 mm. Een echte blikvanger, zéker in combinatie met de Solero Accento click-on verlichting.

U kunt hier de brochure downloaden van de Patio in PDF formaat.

Cielo

Cielo

De Solero Cielo is een vrijhangende zware tuinparasol met een afmeting van 260 x 260 cm in het vierkant die zich thuis voelt bij u in de tuin.

Met het innovatieve bedieningssysteem openten sluit u de parasol in een handomdraai.
Tevens kunt u de parasol hiermee héél eenvoudig in verschillende schuine standen zetten, zónder daarvoor kracht te hoeven gebruiken.

U kunt hier de brochure downloaden van de Cielo in PDF formaat.

Presto

Presto

Presto betekent ‘snel’ in het Italiaans. Deze handige parasol van Solero doet zijn naam zeker eer aan. De Presto sluit bijna sneller dan zijn eigen schaduw!

Moeiteloos en zonder de minste kracht te hoeven gebruiken, opent u de Presto in luttele seconden. Sluiten gaat zelfs bijna automatisch. Zodra u de knop terug-draait, glijdt de Presto parasol als vanzelf in gesloten positie. U heeft de keuze uit twee uitvoeringen: vierkant 330×330 cm of rond 400 cm.

U kunt hier de brochure downloaden van de Presto in PDF formaat.

Laterna

Laterna

De Solero Laterna is de nieuwste vrijhangende parasol uit de Solero-lijn. Deze royale tuin- parasol 300×300 cm. Met deze vrijhangende tuinparasol haalt u het maximum van gebruiksgemak in uw tuin. De parasol heeft een intuïtieve bedieningshendel waarmee u de parasol moeiteloos kunt openen, sluiten en kantelen. U kunt de parasol ook nog eens 360 graden roteren.

U kunt hier de brochure downloaden van de Laterna in PDF formaat.

Klik op de foto voor de prijzen en toebehoren van de Solero parasols

Parasol
Parasol