Horeca zonwering Friesland

U zoekt een zonwering specialist en u bent op onze pagina horeca zonwering Friesland terecht gekomen?

Neem contact op

Hoogwaardige horeca overkappingen

Overkappingen bieden wij aan voor onder andere horeca ondernemers en particulieren. Onze hoogwaardige overkappingen worden op maat gemaakt voor uw terras tot wel 10 meter vrij overspanbaar zonder middenkolom met grote dieptes zodat heel uw terras overdekt kan worden. Onze overkappingen verzorgen natuurlijk ook schaduw om uw terras te beschermen tegen de felle zon. Onze overkappingen laten uw klanten genieten van een drankje of hapje, en laten ze niet meteen weglopen bij een spat regen of een te  hete zon.

Wij als van der zalm-Zonwering leveren Horeca zonwering, terrasdaken, overkappingen en garagedeuren door heel Nederland dus ook bij u in de buurt.

Diverse soorten zonwering

Van der Zalm-Zonwering levert een groot scala aan producten in Friesland en kunnen hierdoor het juiste product aanbieden wat bij de wensen van u past. We leveren diverse soorten buitenzonwering van terrasoverkappingen, horeca parasols tot screens en nog veel meer. Voor advies komen we graag bij u langs of voor een kosteloze en passende offerte aanvraag.

Informatie en advies op maat

Door onze grote showroom waar we verschillende zonweringen hebben hangen en 9 terrasoverkappingen hebben staan op ware grote in verschillende uitvoeringen en kunnen u alle ins en outs vertellen over verschillende producten. Wilt u een advies op maat en u wilt al onze systemen komen bekijken dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom  maar we komen ook graag bij u langs als u dat beter past.

Contact met ons opnemen

Oriënteert u zich eerst nog een beetje en u woont niet in de buurt neem dan gewoon contact met ons voor een eerste gesprek bel ons dan op 0513-850840 of bent u niet in de gelegenheid om te bellen mail ons dan via ons contact formulier

Bekijk meer producten in deze categorie

terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Terrasoverkapping

De zon zorgt voor aangename temperaturen, maar kan soms ook overbodig zijn. Een terrasoverkapping beschermt u tegen de felle zon.

terrasoverkapping met glas

Terrasoverkapping met glas

Terrasoverkapping met glas

Terrasoverkapping met glas waarvan het dak bestaat veelal uit 8 of 10 mm gelaagd veiligheidsglas.

overkapping met policarbonaat

Overkapping met policarbonaat

Overkapping met policarbonaat

Overkappingen met policarbonaat zijn veranda’s waarvan het dak bestaat uit liggers met daartussen kunststof kanaalplaten bestaan met een x structuur van 10mm of meestal 16 mm en deze worden weer geklemd door aluminium afdekkers voor een fraaie afwerking.

professional

Overkappingen met doek

Overkappingen met doek

Dit zijn terrasschermen die grote breedte aan kunnen en grote dieptes doormiddel van geleiders naar voren die op staanders rusten of op een bestaande pergola.

Overkappingen met vouwdak

Overkappingen met vouwdak

Terrasoverkappingen met een pvc dak kunnen in verschillenden uitvoeringen worden geleverd.

overkapping vrijstaand

Overkapping vrijstaand

Overkapping vrijstaand

Deze daken zijn opgebouwd als de standaard overkappingen zoals glas daken, lamel daken, doek daken en of pvc daken maar dan staan ze niet tegen een gevel aangebouwd maar vrijstaand, ingebouwd in een Patio of geplaatst op een bestaande pergola.

Overkapping met glazen schuifdak

Overkapping met glazen schuifdak

De overkapping met glazen schuifdak is een dak die u beschut bij een regenbui, en bij mooi weer u een comfortabele ruimte biedt om al vroeg in voorjaar en tot in het late najaar lekker te genieten van het buiten leven.

doe het zelf pakketten

Doe het zelf pakketten

Doe het zelf pakketten

Voor de thuis klusser hebben we nu ook doe het zelf pakketten dit zijn
mooie stabiele overkappingen voor een meeneem prijs.

vrijstaande zonwering

Vrijstaande zonwering

Vrijstaande zonwering

Vrijstaande zonwering staat vaak op 2 staanders die vervolgens weer in een betonnen sokkel of in een grondanker bevestigd zijn tussen de staanders hangen 2 zonneschermen.

Afsluiting van overkappingen

Afsluiting van overkappingen

Afsluiten van overkappingen, tuinkamer of een houten prieel zorgt voor een optimale beleving doordat het bescherming biedt tegen weersinvloeden.

Van der Zalm Zonwering Joure