Outdoor actie: Renson terrasoverkapping

Bespaar tot 3.025 euro – geldig t/m 15 april 2023

Geniet u graag het hele jaar door van het buitenleven, zelfs tijdens de herfst en winter? Dan biedt een terrasoverkapping van Renson de perfecte oplossing voor u.

Of u nu ontspanning zoekt in de schaduw tijdens een warme zomerdag of beschutting wilt tegen regen en wind, Renson-terrasoverkappingen bieden het allemaal.

Ontvang voor beperkte tijd tot 3.025 euro (incl. BTW) korting op een stijlvolle terrasoverkapping. Profiteer van deze actie door vrijblijvend een afspraak te maken.

Plan vrijblijvende afspraak

Oneindige maatwerkmogelijkheden

Duurzame topkwaliteit

Meer dan 30 jaar ervaring

Uitstekende klantenservice

5 jaar garantie

Gebruiks- en onderhoudsgemak

Buitenleven

Familie en vrienden uitnodigen voor een gezellige barbecue? Aan het zwembad vertoeven in uw favoriete lounge, met de lekkerste drankjes binnen handbereik? Of uw thuiskantoor buiten installeren zonder last te hebben van de zon? Dankzij de vele accessoires toveren we de overkapping om tot de plek die perfect aansluit bij uw behoeften.

Terrasoverkapping als poolhouse

Een frisse duik nemen in uw zwembad en achteraf lekker ontspannen? Op frisse dagen kunt u de verwarming opzetten om na de duik lekker op te warmen. En op zonnige dagen bieden de lamellen de ideale bescherming tegen de hete zon. Ervaar het vakantiegevoel in uw achtertuin.

Plan vrijblijvende afspraak

Eindeloze mogelijkheden voor werk en plezier

Met onze accessoires tovert u uw terrasoverkapping moeiteloos om tot een spectaculaire mancave, motiverende sportkamer, cosy glamping spot of unieke buitenkeuken. U geniet van hetzelfde comfort als binnen en dit het hele jaar door, ook tijdens de koude wintermaanden.

Tot rust komen

Schud de dagelijkste stress van u af door u terug te trekken en de avond door te brengen in een cosy setting met mensen die voor u belangrijk zijn. Een lekkere cocktail/mocktail erbij, een gezellig kampvuur en samen genieten van de zonsondergang. Wij kunnen er wel aan wennen. U ook?

Plan vrijblijvende afspraak

Meestgestelde vragen

Wat kost een overkapping laten plaatsen?

De kosten voor het laten plaatsen van een overkapping kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type overkapping, de grootte, het materiaal, de locatie en de kosten van de installatie.

Om een nauwkeurige prijs te krijgen, is het raadzaam om een offerte op maat aan te vragen.

Hoe hoog mag een overkapping in de achtertuin zijn?

De hoogte van een overkapping in een achtertuin wordt bepaald door lokale regelgeving en kan variëren afhankelijk van de locatie en het type overkapping. In de meeste gemeenten in Nederland geldt een maximale hoogte van 3 meter voor een overkapping in de achtertuin.

Het is belangrijk om te controleren wat de lokale regelgeving is voordat u begint met het bouwen van een overkapping in uw achtertuin. Als u twijfelt over de hoogte van uw overkapping of andere bouwaspecten, is het raadzaam om contact op te nemen met uw gemeente voor advies en om te zorgen dat u aan de juiste vergunningen en regelgeving voldoet.

Heb ik een vergunning nodig?

In Nederland is voor het bouwen van een overkapping in de achtertuin niet altijd een vergunning nodig, maar dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, hoogte en locatie van de overkapping.

Voor overkappingen met een oppervlakte tot 30m2 is in principe geen vergunning nodig, zolang deze aan bepaalde voorwaarden voldoet. Als de overkapping hoger is dan 3 meter, dan is in de meeste gevallen wel een vergunning vereist. Ook kan het zijn dat er specifieke regels gelden voor het plaatsen van een overkapping in een monumentaal of beschermd stadsgezicht.

Het is daarom belangrijk om te controleren of er een vergunning nodig is voordat u een overkapping laat plaatsen. U kunt hiervoor terecht bij uw gemeente of via de online vergunningscheck van het Omgevingsloket. Zo voorkomt u problemen achteraf en kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe overkapping.

Wat kost een overkapping?

De kosten voor een overkapping kunnen sterk variëren, afhankelijk van het type, de grootte, het materiaal, de locatie en de installatiekosten. Overkappingen zijn er in vele soorten en maten, van een eenvoudige houten overkapping tot een geavanceerde terrasoverkapping met verlichting, verwarming en zonwering.

Andere factoren die de kosten beïnvloeden zijn bijvoorbeeld de grootte van de overkapping, het gebruikte materiaal (hout, aluminium, staal, glas, etc.), de kwaliteit van de materialen, en de installatiekosten.

Het is daarom belangrijk om een offerte op maat aan te vragen om de exacte kosten voor uw specifieke situatie te kunnen bepalen.

Hoe overkapping verwarmen?

Er zijn verschillende manieren om een overkapping te verwarmen en comfortabel te houden, zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw buitenruimte, zelfs tijdens de koudere maanden. Enkele veelgebruikte methoden om een overkapping te verwarmen zijn:

  1. Terrasverwarmers: Een van de meest gebruikte methoden is het plaatsen van terrasverwarmers, die warmte afgeven om de omgeving te verwarmen. Er zijn verschillende soorten terrasverwarmers beschikbaar, zoals elektrische, gasgestookte of infraroodverwarmers.
  2. Vloerverwarming: Een andere populaire optie is het installeren van vloerverwarming onder de vloer van uw overkapping. Dit zorgt voor een aangename warmte en voorkomt koude voeten.
  3. Warmtelampen: Een andere optie is het gebruik van warmtelampen die direct warmte afgeven aan de omgeving.
  4. Geïntegreerde verwarming: Sommige terrasoverkappingen hebben geïntegreerde verwarmingselementen, waardoor u de mogelijkheid heeft om direct onder de overkapping te verwarmen.

Welke methode u kiest, hangt af van uw persoonlijke voorkeur, de grootte van uw overkapping en uw budget. Het is belangrijk om te kiezen voor een veilige en energiezuinige methode en om de installatie te laten uitvoeren door een professionele installateur om zo de veiligheid en efficiëntie te garanderen.

Welke kleur overkapping?

De keuze van de kleur voor een overkapping hangt af van verschillende factoren, zoals de stijl van uw huis, uw persoonlijke smaak en de omgeving waarin uw woning zich bevindt.

Als u een moderne en strakke uitstraling wilt creëren, kunt u overwegen om te kiezen voor een overkapping in een neutrale kleur zoals wit, zwart of grijs. Deze kleuren passen goed bij moderne en minimalistische woningen.

Als u meer warmte en gezelligheid wilt toevoegen aan uw buitenruimte, kunt u overwegen om te kiezen voor warme kleuren zoals rood, oranje of geel. Dit kan bijvoorbeeld goed passen bij een landelijke of klassieke woning.

Als u wilt dat de overkapping opgaat in de omgeving, kunt u kiezen voor aardetinten of natuurlijke kleuren. Denk hierbij aan groen, bruin of beige.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de omgeving waarin uw woning zich bevindt. Als uw huis zich bevindt in een buurt waar veel huizen dezelfde kleur hebben, kan het bijvoorbeeld mooi zijn om te kiezen voor een andere kleur om uw huis te laten opvallen.

Kortom, er is geen eenduidig antwoord op welke kleur overkapping het beste is. Het belangrijkste is om een kleur te kiezen die past bij uw persoonlijke smaak en de stijl van uw huis, en die aansluit bij de omgeving.

Wat zijn de actievoorwaarden?

  • De looptijd van deze actie is van 1 maart 2023 t/m 15 april 2023
  • Actievoorwaarden van toepassing

Vrijblijvende afspraak inplannen

Wilt u gebruik van deze actie? Maak dan ook vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden van een overkapping te bespreken!

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deze actie loopt t/m 15 april 2023


    Van der Zalm Zonwering Joure