Uitvalscherm

uitvalschermen
Uitvalscherm
Uivalscherm
uitval-zonwering

Uitvalscherm

Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Door een uitvalscherm ontstaat er een variabele uitvalshoek die uw woning niet alleen verfraait, maar die er ook voor zorgt dat er een aangenaam klimaat in huis ontstaat.
In situaties waar het niet nodig is om onder het uitvalscherm door te lopen of te zitten, biedt deze een praktische oplossing.
Er bestaat een ruime keuze in diverse uitvoeringen, soorten armen en bedieningen. Met een doekkleur naar keuze geeft u uw uitvalscherm geheel een persoonlijk tintje.

Materiaal

De armen, kap en voorbuis van uitvalschermen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. De voorbuis is rond en voorzien van een groef, waarin een volant geschoven kan worden. Alle verwerkte bouten, moeren en ringen in onze uitvalschermen zijn van roestvast staal.

Uitvoeringen in uitvalscherm

Uitvalschermen worden standaard geleverd in geanodiseerd aluminium, wit RAL 9010 en in het crème wit RAL 9001 andere RAL kleuren tegen meerprijs verkrijgbaar.

Uitvalscherm doeken

De doeken zijn gemaakt van 100% geweven acryl en hebben een gewicht van 300 gr/m². Door de zware finishing zijn de doeken vochtbestendig, schimmelvrij, rotvrij, vetvrij, vuil- en vetafstotend.

Maatwerk uitvoeringen

Breedte: 100 tot 700 cm en iedere tussenliggende maatvoering.
Uitval: 100 en 150 cm.
Garantie: uitvalschermen (elektrische uitvoering) worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ons via 0513 – 850 840.