http://www.vanderzalmzonwering.nl/aanbieding-somfy/
windvaste screen
Windvaste rits screens,
Screens
rits screens

Zonwering screens

Zonwering screens behoren tot de categorie vlakhangende buitenzonwering. Screens werden oorspronkelijk ontworpen voor grote projecten, zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Natuurlijk zijn ze ook uitermate geschikt voor ramen van woningen en kleine kantoorgebouwen.

Vaak worden ze toegepast als er geen andere producten geplaatst kunnen worden of als u vaak afwezig bent. Dit vanwege de grote windvastheid van het product.

Constructie zonwering screens 

De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst. Het doek, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, beweegt tussen de geleiders. Kap, geleiders en onderlat is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.
Bij windvaste screens is het doek voorzien van een rits die opgesloten zit in een rits geleider in de zij geleider en hierdoor een geteste windvastheid heeft
tot 130 kmh en hierdoor altijd voor 100% schaduw heeft waar en hoe hoog de zon ook staat.

Screendoeken

Een screendoek wordt geweven uit draden van glasvezel in combinatie met PVC en heeft daardoor een enigszins open structuur. Hierdoor wordt ongeveer 85 % van het zonlicht gefilterd. Het zicht naar buiten blijft hierbij behouden, terwijl u overdag nagenoeg geen inkijk hebt. Het kleuren scala binnen de screens die wij leveren omvat meer dan 40 kleuren.
Screens zijn ook te verkrijgen met een onscheurbaar doek van Soltis deze zijn te verkrijgen tot een dichtheid van wel 3% of met totale black-out.

Garantie 

Screens worden elektrisch geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of 0513 – 850 840.