Rolluiken

Rolluiken
rolluiken een isolerende werking zowel in de winter als in de zomer daar bij zijn ze ook inbraak preventief en houde de kamer lekker donker overdag zodat de kleine kinderen lekker kunnen slapen.
Rolluiken
Elektrische rolluiken
Rolluiken
elektrische rolluiken
rolluiken

Rolluiken

 

Informatie over rolluiken

Een rolluik is de ideale oplossing tegen inbraak, geluidsoverlast en inkijk. Daarnaast is een rolluik isolerend bij zowel warm, koud als guur weer. Inbrekers lopen sneller een deurtje verder als uw huis uitgerust is met onze rolluiken.

Constructie van een rolluik

De bovenbak wordt bij het rolluik op de geleiders geplaatst waartussen het geïsoleerde pantser beweegt. Kap, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Een rolluik is isolerend en geluidswerend ideaal voor mensen die overdag moeten slapen of mensen die lichtgevoelig zijn en bij de eerste zonnestralen al wakker worden. In een rolluik worden isolerende materialen verwerkt, waardoor ze nagenoeg geruisloos uit en in te rollen zijn.
Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Regen, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op onze rolluiken geen invloed hebben.

Bediening van een rolluik

Bediening van een rolluik kan zowel handmatig als elektrisch. Tevens is er de mogelijkheid om uit te bouwen met een Domotica systeem van Somfy. Dit is een huisautomatiseringssysteem waarmee je alle apparaten vanaf een afstand kunt aansturen.

Kleuren van een rolluik

Onze rolluiken zijn standaard leverbaar in 16 RAL kleuren. Eventueel is tegen meerprijs ook iedere gewenste RAL kleur leverbaar zodat u altijd tevreden bent met de keuze rolluiken die u heeft gemaakt.

Stevigheid en inbraakpreventie

De rolluiken die wij leveren worden alleen vervaardigd uit het sterkste aluminium. Door de jarenlange ervaring kan onze leverancier kwaliteit garanderen die alle vorm van kritiek kan weerstaan. Een rolluik is inbraak preventief. Inbrekers zullen zich wel tweemaal bedenken als uw huis is uitgerust met een rolluik.

Garantie op een rolluik

Op alle elektrische producten bieden wij 5 jaar garantie.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of 0513 – 850 840.