Zonwering producten

Home / Zonwering producten

Design zonwering voor meer wooncomfort en een heerlijk buitenleven: dat wordt genieten! Kom naar onze showroom in Joure. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Uit het hele land komen mensen naar onze grote showroom voor informatie en inspiratie. Hartelijk welkom!

Als u houdt van kwaliteit, zult u de onderstaande producten zeker waarderen. Merken met de beste zonwering, goed voor aansprekende designs, een lange levensduur en uitstekende garanties. Als officieel dealer hebben wij volledige ondersteuning van de fabrikanten, van maatwerkontwerp en technische support tot service- en garantieafhandeling.

Verstandige keuze

Een zonwering is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van van der Zalm verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Een zonwering is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting.
Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

Al een decennia lang plaatsen wij zonweringen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste klanten.

Klik op één van de onderstaande plaatje voor de keuze van uw product.

terrasoverkapping

Terrasoverkappingen

Buitenzonwering

Buitenzonwering

Garagedeuren

Garagedeuren

Horren

Horren

Panovista

Specials

Structurele zonwering, sunclips, loggia panelen, Icarus
Structurele zonwering

Structurele zonwering

Windschermen, terrasschermen, verrijdbare windschermen
Windschermen

Windschermen

Parasols

Parasols en Heaters