Home /

Beste mensen,

Omdat wij een nieuwe vloer in de showroom willen en de winkel wat aan willen passen staan al onze showmodellen te koop voor een aantrekkelijke prijs.

Hieronder wat foto’s van onze producten die we aanbieden met wat detail foto’s, maar u bent ook welkom bij ons in de showroom om ze wat beter te bekijken onder het genot van een verse kop koffie.

 

 

 

 

Terrado

Stobag

Een geweldige overkapping uit Zwitserland zeer stabiel met verscheidende opties en met zijn afmeting Br. 5000 X diepte 3000mm is dit een ruime overkapping.

De terrado is voorzien van halogeen verlichting, vaste zijwand een glazen schuifwand aan de voorzijde en bovenop bevindt zich nog een serre zonwering.

Normale verkoopprijs € 18755,- en wordt nu aangeboden voor € 11.000,-

Solarlux

Robuuste houten overkapping met elegante elementen, met zijn ruime afmeting van Br. 5400 X Diepte 3400mm is dit een ruime buitenkamer.

Deze overkapping heeft elegante elementen zoals het glas aan de zijkant, aan de zijde doorlopend glas,  aan de voorkant overstekende liggers in combinatie met een bescheiden regengoot.
Onder de overkapping is hij helemaal voorzien van glazen schuif- draaiwanden zodat hij helemaal gesloten kan worden.

Normale verkoop prijs € 26.338,- wordt nu aangeboden voor € 15.500,-

Renson Camargue

Deze vrijstaande lameldak is het paradepaardje bij ons in de showroom met een zeer hoogwaardige afwerking, staanders en het kader is in de structuur RAL 7021 en de lamellen in het glad crème wit RAL 9001 Sea Side gepoedercoat. Maatvoering van deze overkapping is Br. 4910 X Diepte 3600mm

Dit lamellendak is voorzien van allerlei optie zoals dimbare LED verlichting in de lamellen, RGB verlichting wat omhoog schijnt voor diffuus licht, Lineo Luce lamellen voor meer licht onder de overkapping, sluit automatisch bij harde wind.
Deze overkapping is later dicht te maken met allerlei mogelijk zoals glazen schuifwanden, screens, Loggiapanelen of met een Linius wand.

Normale verkoopprijs € 23.181,- wordt nu aangeboden voor € 14.000,-

Alibow

Dit is een zeer stevige overkapping in het antracietgrijs RAL 7016 met een afmeting van Br.5000 X Diepte 3000mm.

Deze is voor zien van geluidsboxen, halogeen verlichting (dimbaar), dichte zijwand glas tegen glas, getoogde voorzijde en een prachtige vouwwand aan de voorzijde voorzien van RVS onderdelen.

Normale verkoop prijs € 21.726,- wordt nu aangeboden voor € 13.500,-