Home /

Beste mensen,

Omdat wij een nieuwe vloer in de showroom willen en de winkel wat aan willen passen staan al onze showmodellen te koop voor een aantrekkelijke prijs.

Wees er snel bij er staan nog maar 3 showmodellen te koop weg=weg.

Hieronder wat foto’s van onze producten die we aanbieden met wat detail foto’s, maar u bent ook welkom bij ons in de showroom om ze wat beter te bekijken onder het genot van een verse kop koffie.

 

Solarlux

Robuuste houten overkapping met elegante elementen, met zijn ruime afmeting van Br. 5400 X Diepte 3400mm is dit een ruime buitenkamer.

Deze overkapping heeft elegante elementen zoals het glas aan de zijkant, aan de zijde doorlopend glas,  aan de voorkant overstekende liggers in combinatie met een bescheiden regengoot.
Onder de overkapping is hij helemaal voorzien van glazen schuif- draaiwanden zodat hij helemaal gesloten kan worden.

Normale verkoop prijs € 26.338,- wordt nu aangeboden voor € 15.500,-

Terrado

Stobag

Een geweldige overkapping uit Zwitserland zeer stabiel met verscheidende opties en met zijn afmeting Br. 4500 X diepte 3000mm is dit een ruime overkapping.

De terrado is voorzien van halogeen verlichting, vaste zijwand een glazen schuifwand aan de voorzijde en bovenop bevindt zich nog een serre zonwering.

Normale verkoopprijs € 18755,- en wordt nu aangeboden voor € 11.000,-

Pergolino

Dit is een zeer stevige doelzonwering  in het antraciet glimmer met een afmeting van Br.4000 X Diepte 3500mm.

Deze zonwering is overal te plaatsen aan een houten schuur chalet of op balkon, het doek kan opgespannen worden waardoor hij te gebruiken is tot wel windkracht 6.

Met opgespannen doek en in de juiste hellingshoek kan hij ook gebruikt worden als regenscherm

Normale verkoop prijs € 5.134,- wordt nu aangeboden voor € 3.000,-