Windscherm

Home / Windscherm

Windscherm

Als het in de lente iets te hard waait, kunt u door middel van een windscherm toch heerlijk genieten van het buitenleven. Doordat het windscherm de wind voor een groot deel tegenhoudt, wordt het aangenamer om buiten te zitten en kunt u dus veel eerder of langer genieten van de zon en het buitenleven. Een windscherm kan het effect van uw zonwering sterk vergroten. Nog veel te weinig zien gebruikers het effect van een windscherm. Ze bieden niet alleen bescherming tegen de wind, maar vergroten de privacy in de tuin of op het balkon. Bovendien fungeren ze als reclamedrager. Er zijn verschillende uitvoeringen van permanent geplaatste en variabel geplaatste windschermen. Deze laatste kunnen geplaatst worden op verschillende plekken.

Montage

De windschermen worden aan een gevel gemonteerd, het andere uiteinde kan in een blokje worden geklikt dat aan een andere gevel is gemonteerd. Ook kan men kiezen voor een inhang blokje aan een staande paal evt. met grondbuis of een vaste paal. De windschermen kunnen eveneens van boven naar onder of omgekeerd worden gemonteerd want het doek wordt steeds strak gehouden door een veermechanisme in de doekrol.

Bediening windscherm

Bedienen van een windscherm gebeurt handmatig door middel van een veermechanisme dat op spanning wordt gehouden.

Kleuren
De omkasting is standaard te leveren in 18 kleuren en er is keuze uit honderden zonweringsdoeken.

Afmetingen
De hoogte is te leveren tot 2 meter met een max. breedte van 4 meter.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 0513 – 850 840

Stobag windscherm Siro 6000
Stobag windscherm Siro 6000