Alibow

Een terrasoverkapping is een lust voor het oog, en biedt u optimaal comfort.
Met een vrije overspaning tot maar liefst 7 meter zonder midden kollom is dit een unicum in de overkappings wereld, kunt u onbelemmerden behaagelijk van uw terras genieten.
Deze terrasoverkappingen zijn te verkrijgen in de elegante tooguitvoering of in de rechte vorm met spant.Alle RAL kleuren zijn mogelijk zonder meerprijs.

Een Alibow terrasoverkapping bestaat uit een oerdegelijke en onderhoudsarme aluminium constructie en maakt van uw bestaande terras een paradijsje, waar het zowel zomers als s’winters goed toeven is.
Een terrasoverkapping biedt u optimale bescherming tegen regen en overtollige zonnestralen.

Beglazing en zonwering

Er zijn verschillende opties voor dakbeglazing. zo is er een mogelijkheid voor policarbonaat platen in diverse uitvoeringen. Een andere optie is veiligheidsglas. Variërend van helder tot getint, matglas of glas met een streep motief.
Als de zon schijnt is dat niet altijd even aangenaam. van der Zalm-Zonwering plaatst dan als optie een op afstand te bedienen elektrische zonnescherm dat met afstandhouders zo’n 10 cm boven het dak gemonteerd wordt, zodat de zonnestralen het dak niet kunnen verwarmen.

Accesoires

Om het woongenot te optimaliseren zijn er diverse accessoires te verkrijgen, zoals geïntegreerde dimbare halogeenspots, speakes, zijwanden, volglas of aluminium schuifdeuren, zonwering, nevelinstallatie (voor een aangename verkoeling in de zomer) en elektrisch bedienbare dakramen.
Al deze zaken kunt u slechts met 1 afstandsbediening vanuit uw stoel bedienen.

Alibow
alibow
Alibow
Alibow
Alibow
Alibow