Overkapping met vouwdak

Home / Terrasoverkapping / Overkapping met vouwdak

Overkappingen met vouwdak

Terrasoverkappingen met een pvc dak kunnen in verschillenden uitvoeringen worden geleverd.

Met een vouwdak geniet u van de meest flexibele bescherming tegen de zon, wind en regen. Het doek wordt onder een aantal profielen vooruit getrokken en een uniek spansysteem zorgt er voor dat het doek strak gespannen blijft.

Bij regen of een te felle zon kan u het dak dichtschuiven en gebruiken als overkapping, door de robuuste staanders en liggers is hij ook bij sterke windsnelheden te gebruiken en bij regen wordt het water netjes afgevoerd.
Het dak schuift altijd elektrisch open en dicht door middel van een handzender de mogelijkheid om dit automatisch te doen kan ook zodat hij automatisch sluit bij regen of open gaat bij een zonnetje.

Het doek vouwt zich op als een vouwgordijn, in de liggers is er een mogelijkheid om verlichting te plaatsen en bij sommige modellen zijn geluidsboxen ook een optie.

Vanwege de robuuste constructie is het ook mogelijk om deze overkappingen dicht te bouwen met allerlei onderbouw elementen van transparante screens, glazen schuifwanden of Loggia panelen.

Hierdoor creëert u een mooie tuinkamer of een overdekt terras voor uw klanten die bij weer en wind lekker kunnen blijven genieten van wat u hen voorschotelt.

terrasoverkapping met vouwdoek
Vouwdoek dak
Vouwdak
Vouwdak by Corradi
Vouwdak