Vaste hordeur

Home / Horren / Vaste hordeur
Horren, rolhorren, schuifhorden, plissé hordeur, hordeuren, inklem horren , voorzet horren

Vaste hordeur

Heeft u last van insecten en ongedierte? Een vaste hordeur houdt deze buiten de deur terwijl frisse lucht toch naar binnen komt. Degelijk en solide, dat is de kracht van een vaste hordeur. Deze is erg handig voor in bijvoorbeeld een keuken of een restaurant. U houdt ongedierte weg bij het bereiden van eten, maar kunt op zomerse dagen gemakkelijk met handen vol naar buiten lopen om de buitentafel op te dienen.

Met een vaste hordeur van van Der Zalm Zonwering haalt u een absolute topper in huis en krijgt u het beste wat er op de markt aanwezig is. Dankzij het uitgekiende productieproces is iedere deur volkomen haaks.

Uitvoering

Een vaste hordeur is schitterend afgewerkt, alle bevestigingen zijn onzichtbaar weggewerkt. Deze is te verkrijgen in diverse modellen, desgewenst met schopplaat. Het 46 mm brede profiel van de vaste hordeur straalt extra degelijkheid uit.

Kleur en materiaal

De aluminium profielen bij zijn leverbaar in diverse standaardkleuren. Tegen een geringe meerprijs kan men ook kiezen voor een andere RAL-kleur. Desgewenst is ook het poedercoaten in houtnerfstructuur mogelijk.

Bediening 

Bediening geschiedt d.m.v. scharnieren en magneten. In- en uitlopen bij vaste hordeuren werkt hetzelfde als bij normale openslaande deuren.

Maatvoering 

Een vaste hordeur word voor u altijd op maat gemaakt. De verschillende varianten van deze deuren zijn toepasbaar op vrijwel alle deuropeningen.

Om de keuze voor u te vergemakkelijken zetten we de pluspunten nog eens op een rijtje:

  • op maat gemaakt
  • diverse standaardkleuren
  • montage binnen en buiten
  • onderhoudsvrij
  • weerbestendig
  • optimaal bedieningsgemak

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel naar 0513 – 850 840

vaste hordeur
Vaste hordeur rvs handgreep
vaste hordeur