Inklem horren

Home / Horren / Inklem horren
Horren, rolhorren, schuifhorden, plissé hordeur, hordeuren, inklem horren , voorzet horren

Inklemhorren

Degelijk en solide, dat is de kracht van inklem horren en voorzet horren. Inklem horren en voorzet horren zijn een professioneel systeem dat in de loop der jaren geperfectioneerd is door praktijkervaring.

Uitvoeringen

Inklem horren en voorzet horren worden verschillend gebruikt:

De inzethor wordt veelvuldig toegepast bij draai- en kiepramen. De voorzethor wordt geplaatst in openingen waar met een vast systeem kan worden volstaan.

Een nieuwe variant op de inklemhor is de inklem plissé inklemhor met plissé gaas die open geschoven kan worden zodat bij een dicht raam niet meer tegen het gaas aangekeken hoeft te worden en tevens decoratief is als hij zijn dienst doet.

Kleur en materiaal 

De aluminium profielen van inklem horren en voorzet horren zijn leverbaar in diverse standaardkleuren. Tegen een geringe meerprijs kan men ook kiezen voor een andere RAL-kleur.

Bediening 

Inzet horren: het raam openen, de hor in de opening klemmen en geen insect kan meer naar binnen. De inzethor kan bij het sluiten en openen van het raam gewoon op zijn plaats blijven.

Voorzet horren: bediening geschiedt d.m.v. scharnieren, magneten of werveltjes.

Maatvoering 

Inklem horren en voorzet horren maken wij altijd voor u op maat. De verschillende varianten inklemhorren en voorzethorren zijn toepasbaar op vrijwel alle dagopeningen.

Om de keuze voor u te vergemakkelijken zetten we de pluspunten nog eens op een rijtje:

  • op maat gemaakt
  • diverse standaardkleuren
  • montage binnen en buiten
  • onderhoudsvrij
  • weerbestendig
  • optimaal bedieningsgemak
Inklem plissé hor
Inklemhor
Voorzethor