Uitvalscherm

Home / Buitenzonwering / Uitvalscherm

Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Uitvalschermen kennen een variabele uitvalshoek welke uw woning niet alleen verfraait, maar zorgt vooral voor een aangenaam klimaat in huis.
In situaties waar het niet nodig is om onder het uitvalscherm door te lopen of te zitten, biedt een uitvalscherm een praktische oplossing.
Er bestaat een ruime keuze in diverse uitvoeringen, soorten armen en bedieningen van uitvalschermen. Met een doekkleur naar keuze geeft u uw uitvalscherm geheel een persoonlijk tintje.
Materiaal van onze uitvalschermen
De armen, kap en voorbuis van onze uitvalschermen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. De voorbuis is rond en voorzien van een groef, waarin een volant geschoven kan worden. Natuurlijk zijn alle verwerkte bouten, moeren en ringen in onze uitvalschermen van roestvast staal.

Uitvoeringen in uitvalschermen

Uitvalschermen worden standaard geleverd in geanodiseerd aluminium, wit RAL 9010 en in het crème wit RAL 9001 andere RAL kleuren tegen meerprijs verkrijgbaar.

Uitvalschermen doeken

De doeken zijn gemaakt van 100 % geweven acryl en hebben een gewicht van 300 gr/m². Door de zware finishing zijn de doeken vochtbestendig, schimmelvrij, rotvrij, vetvrij, vuil- en vetafstotend.
Maatwerk uitvoeringen Breedte: 100 tot 700 cm en iedere tussenliggende maatvoering. Uitval: 100 en 150 cm.
Garantie op uitvalschermen (elektrische uitvoering) wordt geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie.

uitvalschermen_glijarm_2-300×225 (1)
Uitvalscherm
Uivalscherm
uitval-zonwering