Screens

Home / Buitenzonwering / Screens

Screens behoren tot de categorie vlakhangende buitenzonwering. Screens werden oorspronkelijk ontworpen voor grote projecten, zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Natuurlijk zijn screens ook uitermate geschikt voor ramen van woningen en kleine kantoorgebouwen. Screens worden vaak toegepast als er geen andere producten geplaatst kunnen worden of als u vaak afwezig bent. Dit vanwege de grote windvastheid van het product.

Constructie van screens

De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst. Het doek, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, beweegt tussen de geleiders. Kap, geleiders en onderlat van onze screens zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.
Bij windvaste screens is het doek voorzien van een rits die opgesloten zit in een rits geleider in de zij geleider en hierdoor een geteste windvastheid heeft
tot 130 kmh en hierdoor altijd voor 100% schaduw heeft waar en hoe hoog de zon ook staat.

Uitvoering van screens

De meeste screens zijn standaard leverbaar in wit RAL 9016, roomwit RAL 9001 en antraciet RAL 7016 leverbaar, sommige merken hebben top 20 Ral kleuren standaard in het pakket en tegen meerprijs is iedere gewenste RAL kleur leverbaar.

Screendoeken

Een screendoek wordt geweven uit draden van glasvezel in combinatie met PVC en heeft daardoor een enigszins open structuur. Hierdoor wordt ongeveer 85 % van het zonlicht gefilterd. Het zicht naar buiten blijft hierbij behouden, terwijl u overdag nagenoeg geen inkijk hebt. Het kleuren scala binnen de screens die wij leveren omvat meer dan 40 kleuren.
Screens zijn ook te verkrijgen met een onscheurbaar doek van Soltis deze zijn te verkrijgen tot een dichtheid van wel 3% of met totale black-out.

Maatwerk screens

Breedte: vanaf ca. 30 tot ca. 700 cm. Hoogte : vanaf ca. 30 tot ca. 700 cm.

Garantie op screen

Screens worden elektrisch geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie.

Screen windvast
Windvaste rits screens,
Screens
Windvaste rits screens