Rolluiken

Home / Buitenzonwering / Rolluiken

Rolluiken zijn de ideale oplossing tegen inbraak, geluidsoverlast en inkijk. Daarnaast zijn rolluiken isolerend bij zowel warm, koud als guur weer. Inbrekers lopen sneller een deurtje verder als uw huis uitgerust is met onze rolluiken.

Constructie van rolluiken

De bovenbak wordt bij rolluiken op de geleiders geplaatst waartussen het geïsoleerde pantser beweegt. Kap, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.
Rolluiken zijn isolerend en geluidswerend ideaal voor mensen die overdag moeten slapen of mensen die lichtgevoelig zijn en bij de eerste zonnestralen al wakker worden.
In onze rolluiken worden isolerende materialen verwerkt, waardoor ze nagenoeg geruisloos uit en in te rollen zijn. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Regen, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op onze rolluiken geen invloed hebben.

Bediening van rolluiken

Bediening van de rolluiken kunnen handmatig zowel elektrisch en mogelijk uit te bouwen met een domtica systeem van Somfy

Kleuren van rolluiken

Onze rolluiken zijn standaard leverbaar in 16 RAL kleuren. Eventueel is tegen meerprijs ook iedere gewenste RAL kleur leverbaar.

Stevigheid en inbraakpreventie

De rolluiken die wij leveren worden alleen vervaardigd uit het sterkste aluminium. Door de jarenlange ervaring kan onze leverancier kwaliteit garanderen die alle vorm van kritiek kan weerstaan. Al onze rolluiken zijn inbraak preventief. Inbrekers zullen zich wel tweemaal bedenken als uw huis is uitgerust met onze rolluiken.

Garantie op rolluiken

Op alle elektrische rolluiken geven wij 5 Jaar garantie.

Rolluiken
Rolluiken
Rolluiken
rolluiken