Rolgordijnen

Home / Binnenzonwering / Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen worden voor u op maat gemaakt en kunnen worden toegepast als zonwering en als decoratieve raambekleding. Deze gordijnen beschermen uw interieur tegen verkleuring door de zon en zorgen ervoor dat u geen last hebt van scherp tegenlicht.

Uitvoeringen

Het product wordt standaard geleverd als totaalpakket met een standaard wand-/plafondsteun. Rolgordijnen zijn tevens leverbaar in cassette-uitvoering, die uitermate geschikt is voor een dakraam. Voor deuren en draai- of kiepramen zijn rolgordijnen ook leverbaar met zijgeleiding. Er is een uitgebreide keuze schulpranden en roeden. Ook kunnen gordijnen uitgevoerd worden met kunststof ringen in de stof.

Kleur en materiaal 

Rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende kleuren en dessins en zijn daarom toe te passen binnen elk interieur. Van kantoor tot kinderkamer, er is altijd wel een passend gordijn te vinden. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten materiaal: synthetisch, katoen en hout. Het synthetische doek is van uitstekende kwaliteit en in tegenstelling tot andere stoffen kleurvaster en minder krimpgevoelig. Per gordijn kunt u kiezen tussen lichtdoorlatend of verduisterend materiaal. De vele mogelijkheden dragen er aan bij dat u de juiste keuze gordijnen maakt. Kom gerust eens langs in onze showroom waar wij u advies op maat geven.

Bediening 

Deze gordijnen zijn leverbaar met onder andere koordbediening, bediening met slingertang, kettingbediening en elektrisch op afstand bediend met een handzender of smartphone of tablet.

Maatvoering 

Productbreedte max.
4750 mm
Producthoogte max.
Naar keuze

Om de keuze voor de beste keuze gordijnen voor u te vergemakkelijken zetten we de pluspunten van de gordijnen nog eens op een rijtje:

  • voor u op maat gemaakt;
  • lichte bediening;
  • grote keuze uit kleuren en dessins;
  • dakraam uitvoering mogelijk;
  • diverse schulpranden, roedes en ringen;
  • keuze uit lichtdoorlatend of verduisterend materiaal.

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of 0513 – 850 840.