Rolgordijnen

Home / Binnenzonwering / Rolgordijnen

Rolgordijnen worden voor u op maat gemaakt en kunnen worden toegepast als zonwering en als decoratieve raambekleding. Rolgordijnen beschermen uw interieur tegen verkleuring door de zon.

Uitvoeringen rolgordijnen

Het product wordt standaard geleverd als totaalpakket met een standaard wand-/plafondsteun. Rolgordijnen zijn tevens leverbaar in cassette-uitvoering, die uitermate geschikt is voor een dakraam. Voor deuren en draai- of kiepramen zijn rolgordijnen ook leverbaar met zijgeleiding. Er is een uitgebreide keuze schulpranden en roeden. Ook kunnen rolgordijnen uitgevoerd worden met kunststof ringen in de stof.

Kleur en materiaal van rolgordijnen

Rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende kleuren en dessins en zijn daarom toe te passen binnen elk interieur. Van kantoor tot kinderkamer, er is altijd wel een passend rolgordijn te vinden. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten materiaal: synthetisch, katoen en hout. Het synthetische doek is van uitstekende kwaliteit en in tegenstelling tot andere stoffen kleurvaster en minder krimpgevoelig. Per rolgordijn kunt u kiezen tussen lichtdoorlatend of verduisterend materiaal.

Bediening van rolgordijnen

Rolgordijnen zijn leverbaar met kettingbediening of met elektrische bediening, links of rechts naar keuze.

Maatvoering van rolgordijnen

Productbreedte max.
4750 mm
Producthoogte max.
Naar keuze

Om de keuze voor Rolgordijnen voor u te vergemakkelijken zetten we de pluspunten van rolgordijnen nog eens op een rijtje:

  • voor u op maat gemaakt;
  • lichte bediening;
  • grote keuze uit kleuren en dessins;
  • dakraam uitvoering mogelijk;
  • diverse schulpranden, roedes en ringen;
  • keuze uit lichtdoorlatend of verduisterend materiaal.